Apartemente me qera ne Vlore

Apartemente me qera ne Vlore te gjitha me pamje ballore ose ansore nga deti, shume zona te bukura. Oferta jone per muajin Maj dhe Qershor eshte : Cmimi ditor 29euro – 39 euro nata, te mobiluara , me kushte bashkohore , TV , Frigorifer, shtrat per femijet , ballkon ansor ose ballor nga deti. Kushtet e rezervimit : nata e pare parapaguhet , netet e tjera paguhen diten e mberritjes ne Vlore. Per me shume detaje na Kontaktoni ne email :info@incredible-albania.com / WhatsApp 00355676737386 / Viber 00355696616147 Organizojme ture ditore gjithashtu ju mirpresim

Apartments for daily rent in Vlora - Albania for May and June.

Price per night 29 euros - 39 euros, modern furniture, TV, refrigerator, cot, balcony with side view or front sea view.
Reservation policy: pay only the first night, the other nights you pay upon your arrival in Vlora - Albania.
For more details please feel free to call us or write to us email :info@incredible- albania.com / WhatsApp 00355676737386 / Viber 00355696616147
We organize daily tours, welcome in Albania